Fleur de dag op van een oudere

Help jij mee om de dag van een oudere op te fleuren? Nu de verpleegtehuizen en andere zorginstellingen dicht gaan voor bezoekers en veel ouderen en kwetsbaren aan huis zijn gekluisterd. Om hen toch een positief moment te bezorgen zijn er een paar leuke initiatieven gestart.

FB-pagina ‘Post met een glimlach’
De bedoeling is om knutsels te verzamelen voor de mensen die alleen zitten in tehuizen en instellingen. Er zijn veel instanties die zich hiervoor inmiddels hebben aangemeld. Zo ook bedrijven die knutselspullen willen aanleven. We zoeken nu nog kinderen die willen knutselen.

Wat is de bedoeling?
Bij het huis aan de van Koetsveldlaan 9 staat elke dag van 9 tot 19 uur een bak buiten met daarin en daarnaast spullen om mee te knutselen. Hieruit mag je dan wat halen om mee aan de slag te gaan en als je klaar bent doe je het terug in de bak en zij zorgen, dat het op de juiste plek komt. Heb je zelf genoeg spullen om mee te knutselen, dan mag dat natuurlijk ook. En heb je wat knutselspullen over dan mag dat ook in de bak zodat een ander daar weer mee aan de slag kan gaan. Wil je meer weten, kijk eens op de site. https://www.facebook.com/Post-met-een-glimlach-100470904935902/

Tekeningen voor eenzame en/of oudere inwoners van Westmaas
In Westmaas hebben we in deze tijd ook veel ouderen die vanwege het Coronavirus aan huis gebonden zijn. Mocht je een mooie tekening met een vrolijke boodschap hebben gemaakt en je wilt hem bezorgen bij iemand in ons dorp. Stuur een mail naar westsaam@onlineverbonden.nl en wij geven een adres door.

Let op
Laat je tekening een etmaal liggen voor je hem bezorgt. Het Coronavirus kan namelijk 24 uur overleven op papier/karton.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *